Zastupitel Denis Rychtar ze svých odměn podpořil charitativní běh

V Jarcové se letos uskutečnil již druhý ročník charitativního běhu, který uspořádal spolek Neváhej – tlapkám pomáhej. Tentokrát výtěžek z akce putoval na Azylový ranč Valkýra, který sídlí na Velké Lhotě. Pirátský zastupitel z Valašského Meziříčí Denis Rychtar se rozhodl tuto akci finančně podpořit.

„Po loňských komunálních volbách jsem se zavázal, že budu většinu ze svých zastupitelských odměn darovat na sportovní, kulturní a charitativní akce,“ řekl Denis Rychtar, který letos daroval na tento charitativní běh celkově 5 tisíc korun. „Pro Valkýru jsme uspořádali minulý rok benefiční koncert a rád jsem je podpořil i na jiné charitativní akci znova. Tento spolek vede milý pár, co miluje zvířata a ve svém volnu a ze svých peněz jim pomáhají, zachraňují, i když chodí do práce. Mají můj obdiv,“ dodal Rychtar.

Celkově se podařilo na charitativním běhu vybrat 22 300 Kč z toho se vybralo ze startovného 17 300 Kč.

Uklidili jsme Střítež nad Bečvou!

V sobotu jsme již tradičně vyrazili na úklid do Stříteže nad Bečvou a bylo to úžasné! S celkem 45 dobrovolníky, z toho 17 úžasnými dětmi, jsme se pustili do velkého jarního úklidu.